מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דבר מפחיד!צח03/08/2009
חליתי לאחרונה בשפעת... היה לי חום גבוהה והייתי חלש למשך כמה ימים...
בינתיים אני מבריא אט אט אך השיעולים נשארו..
אני סובל מsvt קצרים בדרך כלל של עד דקה בקצב של בערך 200 פעימות לדקה...
זה קורה לי כאשר אני שוכב על צד ימין ונושם נשימה עמוקה או משתעל בזמן שאני שוכב על צד ימין של הגוף.. יש לציין שעברתי בדיקות שהוכיחו svt והדבר מפחיד אותי מאוד...
המקרה הבא גרם לי להזמין אמבולנס...
שלשום ישבתי בסלון ביתי נשענתי בלי לשים לב על צד ימין..ועקב המחלה שלי השתעלתי...
מיד התחיל לי אירוע הפרעת קצב... בהתחלה זה היה רגיל וחיכיתי שתעבור איזה דקה בשביל שזה יעבור...
אך האירוע נמשך ל 10 דקות בערך עם קצב הרבה הרבה הרבה יותר מהיר ממה שבדרך כלל...
אני לא יודע אם זה בגלל שהלחצתי את עצמי או בגלל שאני חולה אבל אני חושב שהיה לי איזה מיליון פעימות בדקה משהו לא נורמאלי ... מאז האירוע אני מאוד מפחד שיהיה לי עוד אחד כזה ...הזעקתי אמבולנס שלקח אותיי למיון....במיון אמרו לי שזה פשוט קורה ושלחו אותי הבייתה..
פשוט הייתי בטוח שעוד שניה אני מקבל דום לב!
האם יש קשר בין מחלה לSVT ולמשך זמן ההפרעה
האם יש השפעת פאניקה על הSVT בזמן הSVT
האם יש קצב מסוים שצריך כבר להלחץ?
אני מאוד מפוחד קשה לי להרדם מאז האירוע!!!
ני נוטל כדור קרדילוק...שאם אתם שואלים אותי לא עוזר לי בכללל...
מה עושים ?? אנא ענו לי על השאלות יש פרטים על ההולטר שעשיתי מהודעה ישנה יותר ששלחתי על שם ג'וני ב
בבקשה תענו לי אתם התקווה שלי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לג'וני ב
פרופ` מיכאל אלדר04/08/2009SVT אינו הפרעת קצב מסכנת חיים וקיימת שיטת ריפוי באמצעות צריבה (אבלציה) וכן טיפולים תרופתיים שונים (פרט לקרדילוג).
אני מציע לך לפנות למומחה להפרעות קצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)