מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לפרופ' אלדד פעימות מוקדמותמשה16/08/2009
שלום רב !
שמי משה בן 43 סובל מפעימות מוקדמות גם פרוזדוריות וגם חדריות .
בבדיקות ההולטר שביצעתי ההבחנה הייתה שישנם פעימות מוקדמות בודדות.
את הפעימות המוקדמות אני מרגיש הייטב גם את הקטנות , ישנם ימים שאני מרגיש את הפעימות יותר וזה ממש מפחיד,אני דיי מגביל את עצמי וכל הפרעה מוציאה אותי מחוט העשיה והתחושה ממש לא נעימה , בכל זאת לב.
דבר מוזר קורה לי שבתקופה שישנם הפרעות מרובות מהסטנדרט אני מרגיש עייפות , קם בבוקר עייף לא מפסיק לפהק ובאופן מוזר אני כאילו מרגיש שהפעימות ברקע.
שאלתי לפרופסור מיכאל האם יכול להיות קשר לעייפות, האם ניתן לעשות משהו בנושא , כעקרון אני משתדל לא לקחת קרדילוק רק בימים קשים וגם זה לא סגור שזה עוזר מה גם שנאמר לי שלפעמים כדורים יכולים לעשות פעולה הפוכה.
אשמח לקבל תגובה מה עלי לעשות ואם פעולת אבלציה מתבצעת במקרים של פעימות מוקדמות.
תודה משה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למשה
פרופ` מיכאל אלדר16/08/2009פעימות מוקדמות בודדות אינו מהוות סבה לדאגה, אינן דורשות טיפול ובודאי לא אבלציה. הטוב ביותר זה ללמוד לחיות איתן. אם בשום אופן אינך מסתדר, יהיה מקום לשקות טיפול אנטיאריתמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב
חיים21/08/2009שלום לך משה.
הרופא הקרדיולוג שלי העריך שגם לי היו פעימות מוקדמות.
היתה לי הרגשה מאד מוזרה ומפחידה כשזה קרה.
אם ברצונך לשחלוק במידע איך להתמודד עם זה .
האימייל שלי הינו [email protected]
יום טוב והרבה בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)