שאלה לגבי אבא שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי אבא שלי
    נילס אולגרסון
    20/08/2009

שלום ד"ר
    אבי סובל מלחץ דם כבר כ6-7 שנים בבדיקות אקו שהיו לו לפני חצי שנה נמצא פירפור בלב (שאני לא מבין בדיוק מה זה אומר)עד עכשיו נתנו לו כל מיני כדורים ובכל שבוע הוא מבצע בדיקת דם למעכב. לאחרונה המומחה הורה לו לגשת לבי"ח לביצוע היפוך אך כאשר הוא הגיע לבי"ח שם אמר לו הרופא שהוא אינו צריך ושהמצב התהפך מעצמו (לפי האקו) ושיחרר אותו כמו שהוא בא הדבר נראה מוזר בעיני אך הוא ממשיך בטיפול כרגיל. אבי טוען כי אינו מרגיש שום חולשה או אי נוחות מסויימת אבל אני מודאג מאוד. אבי הוא בן 51 בעל משקל עודף (לא גבוה במיוחד אבל ישנה כרס יפה של שנים של חוסר ספורט ותזונה לא נכונה)ולא מעשן אך עובד במקום דיי מזוהם (מפרץ חיפה)
    ויש לי כמה שאלות :
    1.לאחרונה הוא התחיל לעשות הליכות אם כי לא באופן קבוע אבל בכל הליכה הוא מתאמץ מאוד ומזיע נורא ומתנשף האם זה באמת טוב בשבילו המאמץ הזה?

2.האם הורדה במשקל תועיל ואולי כדאי ללכת לדיאטנית לתת לו תפריט קצת יותר בריא ? (כי לחם לבן וחומוס מצויים בסביבתו בשפע)

3.איזה טיפולים קיימים כיום שאולי כדאי לדבר ולשקול יחד אם הרופא המטפל בו ?

4.והאם זה הגיוני שפתאום בנאדם מגיע לבי"ח כדי לבצע היפוך ואומרים לו לאחר בדיקה שלא צריך?
    מודאג ומצפה לתשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי אבא שלי

הוספת תגובה

• למה לא עוני לי ?

נילס אולגרסון
    23/08/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאור

פרופ` מיכאל אלדר
    23/08/2009

אכן נראה שהקצב חזר לתקין מאליו (זו תופעה שכיחה) ולכן אינך צריך להיות מודאג.
    כמובן ששמירת משקל נאות מומלצת מאוד וכן בצוע פעילות גופנית (לאחר שעשה מבחן מאמץ שהראה שאין בעיה).
    עליו להתיעץ עם רופאו לגבי טיפול נגד הפרעות קצב וטיפול בנוגדי קרישה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו