טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני סובלת מהפרעות קצב חדריות RVOT LVOT VT לאחר שני ניסיונות צריבה שלא הועילו לפני כ 10 שנים מאז מטופלת תרופתית ב טמבוקור 100 מ"ג ודרלין 20 מ,ג 3 פעמים ביום וטמבוקור 2 פעמיים ביום
ישנו חשד ל ARVD לא סופי
לאחרונה הייתי באישפוז עקב כאבים בחזה וקשיי נשימה באקג נכתב QT מוארך
מה המשמעות של אקג עם QT מוארך ומהו הטיפול אם בכלל ?
מהם הסיבות למצב כזה ? אציין שלפני כשנה וחצי היו לי היפוכים בגלי T V1 V2 V3 V4
אשמח לקבל הסבר
בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זה בד"כ יכול להיות בגלל תרופות מסויימות או הפרעה במשק המלח בדם (חוסר באשלגן הדם למשל). במצבים מסויימים זה יכול להיות מולד. צריך לעקוב אחר זה ולרב לא צריך טפול מיוחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר