מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פעימות מוקדמות ו VTגיא08/09/2009
שלום רב. אני מתאמן בדרך קבע בחד"כ (אנאירובי בלבד) ולפני 5 שנים במהלך ארגומטריה נצפה קטע קצר של ספק VT. לאחר בדיקת ארגומטריה נוספת לא נמצא כלום ואף הרופא השני שבדק אותי שלל את קיומו של ה VT הראשון. המשכתי להתאמן ככה 4 שנים ומדי פעם הייתי סובל ופעימות מוקדמות שנצפו אף בהולטר שעברתי בזמנו (1 APB ו 9 VPB ממקור אחד). מזה כשבוע אני מרגיש את הפעימות הנ"ל לעיתים יותר תכופות ואף כמה פעמים בדקה במצבים מסוימים. עשיתי שוב אק"ג והצלחנו לתפוס פעימה כזו בזמן והמטפל אמר שזו פעימה אם סיכוי לפתח VT. כרגע אני מחובר להולטר שוב. רציתי חוות דעתך על ה אק"ג שכן בלי משקולות וספורט אני חצי בנאדם :) אני במתח מטורף (גם בעקבות תקופת מבחנים שקרבה). אני בן 27
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגיא
פרופ` מיכאל אלדר10/09/2009התרשים מראה צמד של פעימות חדריות מוקדמות. מכיוון שהקצב הבסיסי בתרשים סביב 80, אני מניח שהאק"ג בוצע במנוחה. אם האק"ג המלא, אקו לב ומבחן מאמץ תקינים, הממצא של הצמד החדרי הוא חסר משמעות. אני מציע לך להתיעץ עם קרדיולוג מומחה להפרעות קצב לאחר בצוע הבדיקות הנ"ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)