פעימות מוקדמות ו VT

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעימות מוקדמות ו VT
    גיא
    08/09/2009

שלום רב. אני מתאמן בדרך קבע בחד"כ (אנאירובי בלבד) ולפני 5 שנים במהלך ארגומטריה נצפה קטע קצר של ספק VT. לאחר בדיקת ארגומטריה נוספת לא נמצא כלום ואף הרופא השני שבדק אותי שלל את קיומו של ה VT הראשון. המשכתי להתאמן ככה 4 שנים ומדי פעם הייתי סובל ופעימות מוקדמות שנצפו אף בהולטר שעברתי בזמנו (1 APB ו 9 VPB ממקור אחד). מזה כשבוע אני מרגיש את הפעימות הנ"ל לעיתים יותר תכופות ואף כמה פעמים בדקה במצבים מסוימים. עשיתי שוב אק"ג והצלחנו לתפוס פעימה כזו בזמן והמטפל אמר שזו פעימה אם סיכוי לפתח VT. כרגע אני מחובר להולטר שוב. רציתי חוות דעתך על ה אק"ג שכן בלי משקולות וספורט אני חצי בנאדם :) אני במתח מטורף (גם בעקבות תקופת מבחנים שקרבה). אני בן 27

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעימות מוקדמות ו VT

הוספת תגובה

• לגיא

פרופ` מיכאל אלדר
    10/09/2009

התרשים מראה צמד של פעימות חדריות מוקדמות. מכיוון שהקצב הבסיסי בתרשים סביב 80, אני מניח שהאק"ג בוצע במנוחה. אם האק"ג המלא, אקו לב ומבחן מאמץ תקינים, הממצא של הצמד החדרי הוא חסר משמעות. אני מציע לך להתיעץ עם קרדיולוג מומחה להפרעות קצב לאחר בצוע הבדיקות הנ"ל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו