טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב ד''ר סולימאן אבא שלי יהודה בן שמעון עבר עשה אצלך השתלת קוצב ליפני כמעט חודש וחצי הוא מפנה אליך שאלה בנושא מידי פעם אבא ניתקף בדקירות בחזה שגורמות לו לסחרחורת וגם בלבול שזה אורך בערך דקה ובדיוק אחרי הוא חש פירפור בחזה שאורך 10 דקות. האם ד''ר תופעה זו נורמאלית כחודש וחצי כמעט לאחר השתלת קוצב ומה אבא צריך לעשות ואיך לנהוג כשזה קורה לו. ד''ר סולימאן תודה רבה לך על עבודתך המיקצועית ועל היחס החם והטיפול המסור. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר