דחוף ביותר!! תודה על תשובה מהירה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף ביותר!! תודה על תשובה מהירה.
    טליה
    16/09/2009

שלום,
    בני בן ה-28 סובל עבר 5 שנים בכל לילה מתופעה מוזרה. ממש כשנרדם, מתעורר בבעתה עם אי יכולת לנשום ודופק לב מהיר ביותר. לדבריו, מרגיש קודם החסרת פעימה, כביכול שקצב הלב יורד מאד מאד ולאחר מכן הלב מגביר את הקצב לרמות מטורפות. כמה פעמים הגיע לכמעט עלפון ובדרכ, מלווה עם סחרחורת ולחץ המרכז החזה. הוא מתחיל להשתעל בטירוף ע"מ לנשום.
    בוצע הולטר. א.ק.ג., מעבדת שינה ללא ממצאים. בוצע אקו ללא בדיקת מאמץ.
    פסיכיאטר קבע כי אלו הם התקפי חרדה. קיבל תרופות נוגדות חרדה שלעיתים עזרו ועיתים לא. בחודשיים האחרונים ישן מצויין ללאת תרופות כלל. יש לציין כי התופעה מתחילה ממש כשנרדם- רק בלילה. בדר"כ עייף מאד- כנראה מחוסר שעות שינה. בני עובד ונשוי אנו כבר אובדי עצות.
    בני ראה תוכנית בטלוייזיה שדיברו בה על הפרעות קצת הלב ומחלות מפגם מולד ובעיות בהולכה החשמלית של הלב. לטענתו, הוא מרגיש בדיוק אותו דבר כפי שדובר בכתבה TV. האם יש עוד בדיקות שעליו לעשות? לאן עלינו לפנות? אנו לא יודעים מה לעשות. רצינו לכסות מעבר לכל ספק שזו אינה בעיה ללבית.
    אודה על תשובה מהירה

תודה
    טליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טליה

פרופ` מיכאל אלדר
    16/09/2009

אני מבין שהוא ישן מצוין בחדשיים האחרונים ולכן לא ברור לי מדוע הוא אובד עצות.
    אקו לב תקין שולל מום לב מולד.
    הולטר תקין, אם נישא בזמן התקף ולא הראה דבר, שולל בעית הולכה או הפרעת קצב.
    בשלב זה נראה לי שעליו להמשיך בטיפול נוגד חרדה שעובד היטב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו