מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- wpw וצבאגיא20/09/2009
שלום, שאלתי בכמה פורמים וכמה רופאים את השאלה הבאה אך לא קיבלת לעולם תשובה אפילו חלקית. בקרוב ישלי צו ראשון וישלי את הבעיה שנקראת wpw למזלי הבעיה אינה מפריעה ולעולם לא גרמה לי להפרעותק צב אפילו הורשתי לעסוק בספורט תחרותי... עברתי א.ק.ג, הולטר, מאמץ.. כל הבדיקות הצביעו על הסנדרום אך אמרו שהוא אינו "פעיל", שאלתי היא האם ישנו סיכוי שאני אקבל פרופיל קרבי אחרי כל הנתונים האלו... ברור לי שלא 97 אולי 82? אם לא האם יש דבר שממולץ לעשות בכדי "לבטל" את הבעיה ?
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגיא
פרופ` מיכאל אלדר21/09/2009הפרופיל הצבאי של סינדרום WPW אסימפטומטי הוא 64.
ניתן לעשות אבלציה (צריבה) כדי לבטל את הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
גיא06/10/2009Kמה 64 אם הבעיה אין פעילה ? קיבלתי אישורים לשחק בקבוצת כדורגל תחרותית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגיא
פרופ` מיכאל אלדר07/10/2009זו החלטה של רשויות צה"ל לפי ספר הפרופילים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
גיא08/10/2009למרות ספר הפרופילים אין סיכוי שאחרי בקשות ואישורים אני אצלי להעלות פרופיל ? או אחרי בדיקה אלקטרו פיזיולוגית ? (לא צריבה כי אין צורח )
תודה על ההיתכבתות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגיא
פרופ` מיכאל אלדר09/10/2009שינוי פרופיל נתון בידי ועדות רפואיות צבאיות וקשה לחזות את החלטותיהן. בדיקה אלקטרופיזיולוגית יכולה להצביע על פוטנציאל הסיכון של ה WPW אך מדד זה אינו מופיע בספר הפרופילים כמדד קובע ולכן איני יודע איך הצבא יתיחס לכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי בצו ראשון
גיא16/10/2009הפנו אותי לעדכן את הבדיקות משום שהם היו משנת 2007. הרואפ הראה לי שקיים סיכוי לקבל 64 משום שזה אסימפוטמטי או 82 כי זה אסימפטומטי ככה היה כתוב בטבלה מעניין אותי מה הוא ההבדל איך שני פרופילים שונים לאותו המצב ? רק בעוד חודשיים אני יוכל לדעת פרופיל בגלל זה אני ממשיך לשאול.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)