טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום פרופ. אלדר, אני סובל מהפרעות AF, כנראה כבר מספר שנים לפי ההרגשה שלי ושעון דופק. רק לפני חצי שנה אובחן המצב של AF ואני מנוי בMONITOR עברתי צריבה בעליה ימנית וקיבלתי Rythmex+Icakor. חודשיים לא עזר ועברתי לSOTALOL עדיין יש לי התקפים כל 10 ימים למשך כ 6 שעות. אחרון לפני יומיים היה 20 שעות. בזמן התקף אני יכול לתפקד חלקית, כי הדופק סביב 140. אילו פתרונות תרופתיים עוד יכולים לעזור לי. האם הצריבה בעליה השמאלית היא בלתי נמנעת האם בית החולים בבורדו בצרפת הוא הטוב בעולם לצריבה - אחוזי הצלחה הגבוהים בעולם. מהם החידושים הטכנולוגיים האחרונים ולמה אני יכול לצפות בתודה מראש, שמעון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן כמה אתה? לא ברור לי איזו צריבה עברת מימין. בכל מקרה-ישנם טיפולים נוספים נ AF שעדיין לא קבלת. המרכז בבורדו מומלץ ביותר לצריבה של AF. יש לצפות לשפור בתוצאות עם הזמן מאחר שהשיטה הטיפולית עדיין בתהליכי פיתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר