מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכשיר ביתי לבדיקת INRציפי21/09/2009
שלום רב
בגלל הפרעת קצב ונטילת קומדין, ברצוני לדעת לגבי מכשיר ביתי לבדיקת INR מתוצרת
coaguchek. האם מכשיר זה הוא אמין ונותן תוצאות אמיתיות. האם ישנם בשוק מכשירים אמינים יותר. אשמח לתשובה מהירה.
תודה ציפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה למכשיר INRatio
צביקה23/09/2009שלום לך.
משתמש במכשיר INRatio יבוא חברת מדטכניקה פני ל אורנה שמשוני 0528512424.
יש לי כבר 4 שנים מאוד מדויק בהשואת תוצאות לאיכלוב ומכבי סטיה של 0.1 !!!!
המכשיר לא זול בזמנו רכשתי ב 4000 ש"ח .הדיגלון לכל בדיקה כ 30ש"ח
ניתן להשאיל ביד שרה למשך זמן קצוב ולרכוש את דיגלוני הבדיקה(עשיתי זאת לפני הקניה)
נוח להפעלה ואמין, הבעיה המחיר היקר
בהצלחה ורפואה שלמה
צביקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיתי והתאכזבתי
על קומדין26/10/2009ניסיתי את המכשיר והיה לי חוסר התאמה למעבדת כללית. כשרציתי להחזיר את המכשיר הכריחו אותי להגיע למשרדים שלהם. החלטתי לנסות את המכשיר של דין דיאגנוסטיקה, roche - coaguchek xs. יותר קל לשימוש, הדרכה ושירות בבית הלקוח, זמינים לעזרה תמיד.
04-6175390* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא פלא - מספר הטלפון שהשארת הוא ...
אופיר30/07/2010של שירות הלקוחות של דין דיאגנוסטיקה המשווקת את המכשיר.
איפה האמינות ?
חסרת בושה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לציפי
ד''ר מחמוד סולימאן24/09/2009אני אישית איני מכיר את המכשיר הצפציפי, אך מנסיונם של חולים יש בשוק מכשירים אמינים וטובים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)