פעימות חוזרות ומדאיגות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעימות חוזרות ומדאיגות
    בר
    25/10/2009

שלום רב,
    אני בת 32, לפני 12 שנה עברתי אבלציה בעקבות הפרעות קצב חמורות, זה היה טראומתי בשבילי וזה ערך כ- 3 שעות, הרבה מעבר למה שהרופאים ציפו. הפסקתי לקחת את הנורמיטן והפכתי לבחורה רגילה ופחות חששנית אולם מאז ועד היום תוקפים אותי הדפיקות לב המוקדמות האלו, בגרון, כאילו זה עוד הפעם עומד לבוא ונעצר. דיברתי עם הרופא שביצע את האבלציה (בהר הצופים) לפני כשלוש שנים, כשהייתי בהריון והוא אמר שאין לי מה לחשוש.
    כיום, אני בהתחלה של פעילות ספורטיבית בחדר כושר, רצה והולכת הליכה מהירה והדופק מגיע בקלות ל- 140, אני חוששת כל הזמן שזה שוב יבוא לי, במיוחד מאחר ואני מרגישה עוד יותר את הפעימות במהלך הפעילות הספורטיבית ולעיתים גם לאחר מכן, הרבה פעמים זה אפילו מטריד אותי במשך רבע שעה רצופה, פעימות חזקות ורצופות.
    בהולטר לא תפסו את זה וקשה לתפוס את זה כי זה לא קורה כל יום.
    אני מודאגת ומפחדת שעלי לעבור את זה שוב. מה עלי לעשות כדי להירגע?
    לפעמים זה יכול להיות 10 דקות של פעימות חוזרות, הפוגה ושוב חזרה של הפעימות ואני ממש נלחצת. האם יש לי סיבה לדאגה? האם עלי להפסיק עם הכושר?
    מודה לכם מאוד על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעימות חוזרות ומדאיגות

הוספת תגובה

• תשובה לבר

ד''ר מחמוד סולימאן
    28/10/2009

קודם כל- אין לך מה להיות מודאגת. חשוב מאוד "לתפוס" את הפרעות הקצב האלה. אם הולטר אינו מספיק אז יש ת האפשרות של loop recorder או event recorder.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי הקודמת

בר
    28/10/2009

האם אני צריכה להפסיק את הפעילות הגופנית בחדר הכושר? האם זה שעולה הדופק, מסכן אותי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו