טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב למומחים! לפני שנה וחצי הושתל בחזי קוצב דפיברילטור, על רקע אוטם ישן ,וסימני הפרעת קצב מסוג vt שחייבה השתלה זו. אציין שאני מרגיש מצויין, ומאוזן גם ע"י תרופות ,ומלא תודה לרופאים ולשאר הסגל שטפל בי. בעוד כחודש אני יוצא לטיול לבורמה-מדינה מאד מעניינת- ובחומר שקראתי,מצאתי שהדרכים והכבישים בבומה הם נוראים ומטלטלים את הנוסעים כל זמן הנסיעה. שאלותי:האם לנסיעה בטלטולים ממושכים,יש השפעה כל שהיא על תפקוד המכשיר?
האם קיימת סכנת ניתוק של האלקטרודות בתוך הלב ובחיבורים לקוצב?
ברור שאבקר את הרופא שלי בשאלות חשובות אלו, אך אשמח לדעת מה דעתכם ע"פ הידע והנסיון שלכם. ותודה על הכל ששון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר