כאבים בחזה בצד שמאל וטכיקרדיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בחזה בצד שמאל וטכיקרדיה
    בת 21
    07/11/2009

שלום!
    אני בת 21 ומזה 3 חודשים אני סובלת מכאבים בחזה בצד שמאל. רב הזמן הכאב הוא יחסית עמום ונוטה לצד שמאל/ למעלה ולא במרכז החזה, אין הקרנה. לא הצלחתי להבין מתי מופיע הכאב, לפעמים יש קשר למאמץ אבל ברב המקרים לא. הכאב מופיע כמעט כל יום אך למשך זמן שונה ואז הוא פשוט חולף מעצמו. פעמיים קרה לי שלא יכולתי להירדם בגלל הכאב בלילה ופעם אחת התעוררתי בגללו בלילה יחד עם דפיקות לב מואצות ופלפיטציות.
    כמו כן מידי פעם קורה לי מצב של טכיקרדיה ללא סיבה מיוחדת ואפילו במנוחה או בבוקר מיד אחרי שאני קמה מהמיטה. בחלק מהפעמים הטכיקרדיה מלוות בפלפיטציות.
    אני ממש אובדת עצות. הייתי אצל קרדיולוג שביצע בדיקת מאמץ ואקו לב והכל היה תקין. כמו כן צילום חזה היה תקין.
    רופאת המשפחה הביאה לי הפנייה להולטר דופק ולאורתופד.
    רציתי לדעת מה זה יכול להיות? קראתי באינטרנט על בעיות שונות כמו אי ספיקת לב, אריתמיות אבל שום דבר לא מתאים לתסמינים שיש לי..
    המון תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ל spark

פרופ` מיכאל אלדר
    08/11/2009

קרוב לודאי שמדובר בכאב חסר משמעות.
    ההפניות שנתן לך רופא המשפחה נראות הגיוניות - עשי אותן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו