מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בחזה בצד שמאל וטכיקרדיהבת 2107/11/2009
שלום!
אני בת 21 ומזה 3 חודשים אני סובלת מכאבים בחזה בצד שמאל. רב הזמן הכאב הוא יחסית עמום ונוטה לצד שמאל/ למעלה ולא במרכז החזה, אין הקרנה. לא הצלחתי להבין מתי מופיע הכאב, לפעמים יש קשר למאמץ אבל ברב המקרים לא. הכאב מופיע כמעט כל יום אך למשך זמן שונה ואז הוא פשוט חולף מעצמו. פעמיים קרה לי שלא יכולתי להירדם בגלל הכאב בלילה ופעם אחת התעוררתי בגללו בלילה יחד עם דפיקות לב מואצות ופלפיטציות.
כמו כן מידי פעם קורה לי מצב של טכיקרדיה ללא סיבה מיוחדת ואפילו במנוחה או בבוקר מיד אחרי שאני קמה מהמיטה. בחלק מהפעמים הטכיקרדיה מלוות בפלפיטציות.
אני ממש אובדת עצות. הייתי אצל קרדיולוג שביצע בדיקת מאמץ ואקו לב והכל היה תקין. כמו כן צילום חזה היה תקין.
רופאת המשפחה הביאה לי הפנייה להולטר דופק ולאורתופד.
רציתי לדעת מה זה יכול להיות? קראתי באינטרנט על בעיות שונות כמו אי ספיקת לב, אריתמיות אבל שום דבר לא מתאים לתסמינים שיש לי..
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל spark
פרופ` מיכאל אלדר08/11/2009קרוב לודאי שמדובר בכאב חסר משמעות.
ההפניות שנתן לך רופא המשפחה נראות הגיוניות - עשי אותן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)