טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב ! אני בן 34 מעשן (מעט) עושה פעילות גופנית ונמצא בכושר טוב יחסית קורה לי שבין פעם לפעמיים בחודש ולפעמים יותר, פתאום לא משנה באיזה מצב אני נמצא אפילו במיטה או סתם קורא ספר, שהלב שלי עולה לקצב מהיר מאוד 170 -180 ל 2-3 שניות ומפסיק וחוזר ישר לקצב המנוחה שלו פחות או יותר 58-67 ההרגשה היא כמו פרפור כזה לשתי שניות אבל רואים ומרגישים שזה הדופק, שאלתי כמה אנשים שאמרו לי שגם להם יש את זה לפעמים אבל זה לא מנחם , האם עליי להיות מודאג ?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בהנחה שלבך תקין זה ככל הנראה אינו מדאיג. אני מציע לפנות לקרדיולוג ולעבור ברור שיכלול בדיקה, אר"ג, הולטר, אקו ומבחן מאמץ והמשך ברור ו/או טיפול בהתאם לתוצאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר