המשך קצב מהיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך קצב מהיר
    אייל
    11/11/2009

תודה על התגובה המהירה!
    ביקרתי אצל קרדיולוג ועברתי בדיקת אקו לב שהיה תקין .,הולטר שלא ממש יכול לתפוס משהו כי כמו שציינתי זה קורה לי לפעמים גם אחת לחודש כמו כן שתי בדיקות מאמץ שאחת מהן עם תליום שהיו תקינות לחלוטין
    האמת היא כשאני חושב על זה ב95% מהמקרים זה קרה ךי בזמן מנוחה ואם הייתי בטוח הייתי אומר שזה קרה ב 100% מהמקרים,
    השאלה שלי היא מה זה יכול להיות ?

ראוי לציין שחוץ מבהלה קטנה שזה קורה לי אני מרגיש טוב ללא תופעות מוזרות חוץ מהרגשה לא נעימה בבסיס הגרון למשך 20דקות - שעה

תודה על התגובה המהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך קצב מהיר

הוספת תגובה

• לאיל

פרופ` מיכאל אלדר
    12/11/2009

קרוב לודאי שאלו פעימות מוקדמות. מדובר בתופעה שכיחה וחסרת כל משמעות. אם זה מפריע מאוד ניתן להתקדם בבירור עם מכשיר נישא עם אלקטרודות (כמו הולטר) אך שרושם אק"ג למשך 1-2 דקות אחורנית לאחר הפעלתו ע"י הנבדק (נקרא loop recorder) וכך מאפשר רישום של הבעיה וניתן אז לבדוק פתרונות אפשריים (כגון התאמת תרופה, צריבה במקרים מסוימים).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו