טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 30, בריאה, למעט תסמונת wpw ללא סימפטומים שאובחנה אצלי לפני מספר שנים. הקרדיולוג המליץ להימנע מספורט תחרותי, ולענוד מד דופק בזמן אימון אירובי כדי לוודא שאני לא מגיעה לדופק מהיר מדי.
כעת אני בהריון, ויש לי 2 שאלות: 1. האם יש השלכות לתסמונת במהלך ההריון? אני שואלת כיוון שהבנתי שהעומס על הלב גדול יותר במהלך ההריון. 2. האם יש השלכות לתסמונת במהלך הלידה? למשל - האם יהיה עליי להיות בניטור דופק מלא לאורך כל הלידה? האם זה יכול להשפיע על ההמלצה לתת לי משככי כאבים על מנת שהדופק שלי ירד?
המון תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
במהלך ההריון עשויות להופיע הפרעות קצב, אם כי יתכן מאוד שלא יקרה דבר. אם יופיעו הפרעות קצב יש לתעד אותן באק"ג ויש להיות בניטור אק"ג במהלך הלידה. גם במידה שלא, כדאי לנטר את הדופק במהלך הלידה. אין כל בעיה עם משככי כאבים בלידה. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר