מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעת קצבערן יצחק10/12/2009
אני ערן יצחק בן 27 ספורטאי במשך 13 שנה עם לב בריא לחלוטין ולפני שנה התגה לי על הפרעת קצב בזמן בדיקה שגרתית של ארגומטריה .הרופאים נבהלו מההפרעה ולכן החליטו להשבית אותי מפעילות ושלחו אותי לבירור אצל קרדיאולוג .אז התחלתי בירור והתחלטי עם הולטר שהתצאות שלו הן.......לא הודגמו הפרעות קצב כדלהמן...ומפה המשכתי לעשות אקו לב שתצאות הבדיקה היו תקינות במאה אחוז.....ואז המשכתי בבירור ועשיתי בדיקה שהייתה לא נעימה על ידיי החדרת נוזל לתוך הוריד שגרם לי תחושות חום אדירות בגוף למשך 5 שניות ונעלם וזאת בכדי לברר מום מולד....תוצאות הבדיקה היו שאין מום מולד והכל בסדר ....ואז משם המשכתי לבדיקה האחרונה שתאמת באמת אם אין מום מולד כי לטענת הרופאים לא תמיד רואים את המום בא.ק.ג אז נשלחתי לMRI לב בהדסה שתוצאות הMRI הן ...שאין מום מולד וגם אין שום בעיה של מחלת לב .....אם זאת אני אציין שגם איני מעשן ואף משקלי 97 וגובהי 1.98מ בנוי היטב ומבנה הגוף אטלטי אני גם אציין ואומר שאני לא חש שום דבר בפעילות ואני בכושר מצוין ויותר טוב מחבריי לקבוצה אני מרגיש מצוין בחיי היום יום הדופק שלי במנוחה הוא נע בין 42 ל 50 ובזמן פעילות אני מגיע גם ל150 אבל ממש לזמן קצר כי בכדורסל כל כמה שניות יש עצירה ואין את הפרק זמן הרצוף בכדי להגיע ל דופק גבוהה בזמן רב .. אז שאלתי אלייכם היא שריאתי שניתן לעשות טיפול של כדורים בשם כנידין של 4 עד 6 כדורים ושיש הצלחה של 70 ו 80 אחוז הצלחה אצל אנשים בעלי לב בריא ..ואני רוצה לדעת אם אני יכול לקבל את הטיפול הזה ולקבל יעוץ בקשר חזרתי לפעילות ....בתודה מראש ערן יצחק..............
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לערן
ד''ר מחמוד סולימאן13/12/2009לא ציינתה מה הפרעת הקצב שנתגלה בבדיקת מאמץ? כל הבדיקות שעשיתה הן תקינות אך זה לא שולל שיש בעיה במערכת ההלוכה של הלב ("בעיה חשמלית"). לגבי שאלתך: חשוב קודם לדעת במה מדובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)