טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום שמי שיר ואני בת 58 בדרך כלל בריאה לפני שחצי שנה התחילו לי דפיקות לב חזקות נשלחתי לבדיקה הולט הלב וזה התוצאה ניצפו vpc"s ממוקד אחד בתדירות ממוצעת של 0-24 לשעה ניצפו 1 זוגות vpc's הפרעות קצב על חדריות . ציפו סה"כ 21 apc's במשך הבדיקה ניצפו 3 קטעיP.A.T המורכבים מ3-7 פעימות על חדריות עוקבות , במהירות עד 143 לדקה. מהירות מינמאלית 58 לדקה מהירות מקסימאלית 125 לדקה מהירות ממוצעת 73 לדקה. בקשתי היא מה זה אומר הבדיקה הנ"ל האם אני צריכה להתחיל כדורים או כל טיפול שהוא ברצוני לציין בשנה האחרונה אחי ואחותי קיבלו התקף לב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הממצאים של בדיקת ההולטר הם בגדר הנורמה. חשוב לדעת אם היו לך תלונות של דפיקות לב בעת הרכבת ההולטר ואם ישנה התאמה בין תלונותיך וממצאי ההולטר. אין קשר בין תוצאות בדיקת הולטר והסיכוי לקבל התקפת לב. האם את בסיכון גבוה ללקות בהתקף לב? יש צורך לבדוק קיום גרומי סיכון כמו כולסטרול גבוה, יתר לחץ דם, סוכרת או עשיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר