מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרפוריקי23/12/2009
שלום רב!
בן 35 מעשן מעט , כשנה לאחר אבלציה לטיפול בהתקפי פעימות מהירות
כיום מידי פעם יש לי הרגשה של כמו 3-4 שניות דופק מהיר או פרוע כזה שמחייב אותי להשתעל ואז זה מיד עוצר וחוזר לרגוע.
לרוב אני מרגיש גם כאיו מן כמו משהו תקוע בגרון שזה קורה .
רציתי לשאול מדוע זה מחייב או גורם להשתעל ומה זה בדיוק ?
כמו כן מדוע לפעמים לאחר שזה קורה יש תחושה לא נעימה בין בית החזה לגרון למשך כמה שעות טובות
התופעה מופיעה בממוצע בין פעם ל5 פעמים בחודש ונראה כאילו זה תקופות
אשמח לעזרתכם ולתשובות שיעשו לי סדר בראש כי זה קצת מלחיץ אותי
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליקי
פרופ` מיכאל אלדר23/12/2009יתכן ומדובר בהתקפים קצרים דל הפרעת הקצב שטופלה באבלציה או בהפרעת קצב אחרת. אם התחושה אינה חולפת מציע שתרכיב הולטר או loop recorder ע"מ לרשום אק"ג בזמן התחושה של הפרפור. לפי התוצאה ניתן יהיה להתאים את הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך הפרעות
יעקב24/12/2009תודה
השאלה היא האם זה יכול להיות פעימות מוקדמות ? האם פעימות מוקדמות גורמות להשתעל ?
ההרגשה היא בדיוק כמו ההפרעה שהייתה לי פעם , רק הרבה הרבה יותר קצרה (2-3 שניות)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליקי
פרופ` מיכאל אלדר24/12/2009בהחלט יתכן שמדובר בפעימות מוקדמות ולעתים גורמות לשיעול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)