הפרעות קצב שהתעוררו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות קצב שהתעוררו
    בעל
    29/12/2009

אני במעקב במכון הלב פעם בשנה בגלל הפרעת קצב (ראו באקו של 24 שעות).פעימות מוקדמות לא מעטות.(עיליות וחדריות). נתנו לי דרלין 10 מ"ג וניסיתי לא לקחת בכדי לראות אם זה חולף ובאמת חלף. מזה חצי שנה לא הרגשתי שום קפיצות בלב, ממש רוגע, שום הפרעת קצב. עד לפני חודש וחצי חליתי בשפעת, סינוסיטיס כרוני שבו אני סובלת כל שנה (עברתי כבר ניתוח פס לפני 5 שנים), ואני עומדת לסיים אוגמנטין 875. הסינוסיטיס כמעט חלף. זה אומר: שבמשך חודש וחצי השתעלתי עם הפרשה מוגלתית ושוב ההפרעות קצב התעוררו ולא עוזבות אותי. השיעול כבר כמעט חלף וההפרעת קצב לא ]פוסקים. שאלותי: א. האם שיעול טורדני עלול לעורר הפרעות קצב ומדוע, ?? ב. מדוע כשאני שרה (ואני אחת שאוהבת לשיר, ) כשאני מסיימת לשיר- מייד ההפרעות קצב נכנסות לפעולה. מה קורה?!?!. רק אם אני לא משתעלת ולא שרה בכלל - אין שום הפרעת קצב, מדוע?????אני אגב, בסביבות גיל 50. הרבה תודה על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות קצב שהתעוררו

הוספת תגובה

• לליאת

פרופ` מיכאל אלדר
    31/12/2009

ידוע שהפרעות קצב עשויות ללוות מצבי עקה (סטרס), כגון דלקת, יתכן עקב הפרשת אדרנלין. לעתים רחוקות דלקת ויראלית עשויה לתקוף את הלב ולעורר הפרעות קצב.הסיבה לקשר בין שירה להפרעות קצב אינה ידועה לי. עם זאת, בנגוד למחלה שאינה תלויה בנו משירה אפשר להמנע...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו