דאגה האם יש קשר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דאגה האם יש קשר?
    \
    11/01/2010

שלום,

יש לי בעיה כזאת, הלב שלי מחסיר פעימה ואני רוצה לרכוש תוסף מזון בשם אבקת חלבון
    האם זה יגרום לבעיה או יחמיר את המצב בצורה כזאת או אחרת ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דאגה האם יש קשר?

הוספת תגובה

• תשובה ל-י

ד''ר מחמוד סולימאן
    11/01/2010

לא ציינת בן כמה? יש מחלות?
    אם אתה אדם בריא- כנראה שזה לא ישפיע על הרגשת הפעימה החסרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספי מזון!!!

\
    11/01/2010

לד''ר מחמוד סולימאן שלום רב,

נתונים :

משקל : 85 ק"ג
    גובה : 1.71
    מתאמן במכון כושר כ - 4 שנים ( באדיבילדינג ) אם אתה יודע מה זה...
    אני אדם בריא מאוד שומר על "כושר" ותזונה וחס וחלילה אין מחלות, אני לא יודע אם להגדיר את זה כמחלה אבל אובחן אצלי בקע סרעפתי קטן והגסטרולוג אמר שלרוב הספורטאים יש את זה אבל הבקע הסרעפתי לא מפריע לי כלל הוא לא מורגש וגם אין טיפול לסוג הבקע שיש לי ( בקע גולש ) שאין לו סימפטומים... ושהלב מחסיר פעימה לפעמים זהוא...

אני רוצה לציין שאמא שלי דואגת לי מאוד ומשערת שהתיסוף בתוסף מזון כגון אבקת חלבון ימריץ לי את הדם בגוף וכתוצאה מזה הלב לא יעמוד בעומס והיה דום לב חלילה אבל אין לה שום בסיס לזה...
    אני גם לא יודע אם אבקות חלבון שזה חלבון מבודד או מעובד הוא חומר ממריץ לא ידוע לי...

כמובן שאני יודע מהם חומרים ממריצים כגון זריקות סטאורידים אנאבוליים ואפדרין וכו'... אבל בחומרים האלה אני כמובן שלא משתמש...

תודה - רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים?

\
    17/01/2010

שלום, למה לא עונים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ל-י

ד''ר מחמוד סולימאן
    18/01/2010

אין לי ממש נתונים אודות השפעת תוספי המזון על הלב. יש סוגים שונים בשוק. אני באופן אישי איני ממליץ על נטילת תכשירים כאלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו