מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקושני23/01/2010
שלום רב
אמא שלי עשתה בדיקה בטשטו ש ובתחילת הבדיקה ממש מיד ירד לה הדופק,הרופא כמובן הפסיק את הבדיקה.
היא הופנתה לקרדיולוג לבדיקת מאמץ שיצאה ת קינה,אקו לב
65 אחוז LVEF חדר שמאל תקין,היפרטרופיה קונצנטרית קלה של חדר שמאל.
פרוזדור שמאל מורחב במידה קלה חללי לב מימין תקינים .אי ספיקה אורטאלית קטנה גלA גדול מ- E מה שמעיד על הפרעה הדיאסטולי
אמא שלי בת 64 זה תוצאה של אקו דופלר יש סיבה לדאגה לגבי גל איי וגל אי אוהספיקה
אמא מעשנת כבדה
היא עשתה בדיקה של המעי בטשטוש והדופק ירד מיד לכן הפסיקו את הבדיקה,והיא נשלחה לבדיקה של הלב
ב-
14.1.10 היא טענה שאין לה אויר ונפלה במדא לחץ הדם היה 85 על 55 הגענו לבית החולים כשהיא מקקבלת חמצן במדא ולדבריהם מצבה יציב,הדופק הפסיק לגמרי והחייאה לא עזרה אימא שלי נפטרה בגיל 65 בריאה.
שאלתי היא למה היא אמרה שאין לה אויר ?
הרופא אמר שכנראה במכיס במעטפת הלב היה דם עומד או שהיה שיבוש של דופק מאוטם שריר הלב אז איך הבדיקה תקינה?
אני שלא למדתי היה נראה לי שהבדיקה לא תקינה ויש בעיה בחדר שמאל...............
לא הסכמנו לנתיחה לאחר המוות והיום אני מטערת אולי בדיעבד היתה רשלנות?
תודה
הכי חשוב לי שלוש מילים שהיא לא הפסיקה"אין לי אויר"והיא פנתה אלי בשמי כאילו הית המעורפלת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לסופי
ד''ר מחמוד סולימאן24/01/2010שלום לך סופי.
אני מצטער על מה שקרה ומשתתף בצעריך.
לפי הפרטים שמסרת אך בדיקת האקו היא תקינה
לא ברור לי מה קרה. יכולות להיות הרבה סיבות לכך (מהתקף לב עד תסחיף ראתי).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)