מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי צריבהלינה08/02/2010
שלום, אני 6 שנים אחרי אבלציה (AVNRT200 לדקה)מוצלחת מאד, לא היו שום הפרעות קצב מאז. בימים האחרונים מרגישה סחרחורת, ובזמן שכיבה בעיקר, המון פעימות מוקדמות(נראה לי שזה המונח..) בזמנו, זה היה הטריגר להפרעות הקצב. עשיתי א.ק.ג., ולדברי רופא המשפחה אני צריכה לעשות הולטר כי ייתכן שזו הפרעה חדשה ושונה. הדופק שלי רגיל, 70-80, ולחץ הדם היה 140/78. בד"כ תקין.התור להולטר רק בעוד 10 ימים. האם יכול להיות שהבעיות חוזרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ללינה
ד''ר מחמוד סולימאן10/02/2010אכן הפעימות האלה הן הטריגר להופעת הטכיקרדיה אך כעת יש רק הטריגר ללא הטכיקרדיה (מצב טוב). לעיתים הפעימות האלה נעלמות לבדן בלי שום התערבות. ממולץ שכן תעשה את ההולטר. אין סיבה לדאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובת הולטר
לינה18/02/2010הנה תשובת הולטר - אשמח להסבר והמלצה:
קצב סינוס ממוצע 82. VLB'S (או VEB"S ?) מרובים. Bigeminy 20.
VE 1063. SVE 179
אין המלצות...אז מה לעשות? יש סיבה לדאג? לחזור לרופא משפחה או שהכל תקין?
חייבת לציין לשהפעימות רק מתרבות, להרגשתי, ואפילו לעתים יש מין כאב עמום, קל מאד.
תודה , לינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת תשובה
לינה24/02/2010אשמח לתשובה מאחד הרופאים: האם יש סיבה להמשיך את הבירור או הכל תקין?(כמובן בהקשר לשאלות שלמעלה)
תודה, לינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללינה
פרופ` מיכאל אלדר24/02/2010אין סבה לדאגה ואין צורך בבירור נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
לינה27/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)