טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בת 27, מאד מודאגת עקב תוצאות של אקג האחרונות, בהם התוצאה היא: Atrial flutter, variable block, changing to sinus rhythm מה זה אומר? חוץ מזה הקרדיולוג שלי ראה את התרשים לאחר שקרה את הפיענוח, הוא אמר שלפי התרשים הפיענוח מוטעה, הרופא אמר שהתרשים תקין ולא מתאים לפיענוח של שחל. אני מצרפת את התרשים, אשמח לשמוע את דעתך
חשוב לציין שאני סובלת לאחרונה מפעימות מוקדמות, וככל שהזן עובר הפעימות באות בתדירות גדולה יותר, לפעמים בעט פעילות גופנית יש 3 פעימות מוקדמות בדקה, אך הרופא אמר שהכל תקין, ופעימות האלה לא אמורות לסכן אותי, לי זה נשמע מאד לא ברור כי המצב לא משפתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר