מה הגורם לדפיקות המהירות האלו?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה הגורם לדפיקות המהירות האלו?
    רונה
    17/02/2010

שלום אני בחורה בת 32 לפני 10 ימים הרגשתי חולשה בחילות וסחרחורות כמו תחילתו של שפעת וכשהלכתי לרופאה התברר לי שהדופק שלי הוא 110 ולחץ 77/ 123 וחום ירוד שהתנדנד ואפילו הגיע ל34.9 ,בבדיקות של א.ק.ג הכל היה תקין ועכשיו עשיתי בדיקות של הולטר ליממה (עדיין אין תשובות) וקיבלתי תרופא לדופק שנקראת פרולול 10 (שעוזרת אבל עדיין אני מרגישה לא במיטבי וממש כל היום במיטה בגלל סחרחורות וחולשה כללית)

השאלה שלי מה הגורם לדפיקות המהירות האלו?

תודה רבההה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לגלית

פרופ` מיכאל אלדר
    19/02/2010

יתכן מאוד שכל התופעות קשורות לשפעת (או מחלה זיהומית אחרת). חום גבוה גורם לדופק מהיר שאמור לחלוף עם נסיגת המחלה הזיהומית. גם כדור להורדת החום (כגון אקמול) ישפר את ההרגשה ויפחית את מהירות קצב הלב. איני בטוח שיש צורך לקחת פרולול, במיוחד אם מגביר את החולשה והסחרחורת).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא חום גבוה

רונה
    19/02/2010

כתבתי חום ירוד 34.9 וההרגשה הזו כבר יותר מ10 ימים זה לא נראה כמו שפעת אלה מרגיש ככה.
    אני רוצה לציין גם שהיתי במיון ועשו לי צילום חזה וזה יצא תקין וגם בדיקות דם תקין ,ולגבי בלוטת התריס בדצמבר עשיתי בדיקות וזה יצא תקין יש מצב שזה השתנה ויש בעיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגלית

פרופ` מיכאל אלדר
    19/02/2010

טעות שלי.
    הייתי חוזר על תפקודי בלוטת התריס ואם תקינים (כצפוי), מחכה. אם לא ישתפר בתוך שבוע -שבועיים, פונה שוב לרופא המשפחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו