טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני נמצא לפני החלטה האם לבחור באבלציה (PVA) או להמשיך עם הPROCOR על מנת לטפל בAFIB שאני סובל ממנו למעלה מעשר שנים. ידוע לי שיש חשיבות לנסיון המבצע ולציוד העומד לרשותו. השאלות שלי הן כדלקמן:
א. היכן בארץ הציוד הטוב ביתר לביצע ההליך? ב. מי הרופא\ים בעלי הניסיון העדיף בארץ? ג. האם יש עדיפות לביצוע ההליך בבורדו (צרפת) אצל פרופסור HAISSAGUERRE כאלטרנטיבה לביצוע בארץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אין סקר שבדק שאלות א' וב' ולכן אין ביכולתי לענות עליהן. לפרופ' הייסגר נסיון עשיר בהרבה מאשר לרופא כלשהו בארץ. יש לזכור שבאחוז ניכר מהמקרים יש צורך ביותר מאבלציה אחת כדי להשיג ריפוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר