טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני במעקב במכון הלב פעם בשנה, גילו אצלי הפרעת קצב, בהולטר ובארגומטריה..- פעימות מוקדמות עיליות וחדריות. חצי שנה שהמצב רגוע. אבל איני יודעת מדוע : איך שאני מתקררת, ז"א משתעלת: ישר זה מעורר את הפעימות המוקדמות. כבר שבוע וחצי שאני מקוררת, אין חום, לעיתים משתעלת- ומאז יש לי קפיצות בלב- הפרעת קצב, מדוע שיעול/התקררות מעוררת הפרעת קצב. אני לא מטופלת בכדורים, היות ואני מסתדרת עם זה בשלום, אם אני מאד מתרגזת (לעיתים רחוקות) ובו בזמן לחוצה מאד- מרגישה הפרעת קצב. האם זה לא מסוכן לחיות כך ולהתעלם ולהשלים עם זה,? שחלילה לא אקבל פתאום התקף לב.... . אני בת 55., קרדיולוג הציע לי לקחת דרלין 10 מ"ג לעת הצורך. כשהפעימות המוקדמות יהיו 24 שעות - אז אחליט לקחת. אודה על תגובתך הנ"ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ידוע שמצבי סטרס (כגון חום או התרגזות) יכולים לעורר הפרעות קצב. עם זאת הן לרוב אינן מסוכנות, ואינן מגבירות סיכון להתקף לב. אם דרלין עוזר לך מבחינת התחושה - אין סבה שלא תקחי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר