דופק לב מהיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק לב מהיר
    אמיר
    28/02/2010

שלום

ברצוני בהתחלה לברך אותכם על הפורום הזה ול צוות הרוםאים שמקדישים מזמנם לזולת .

אני בחור בן 27 , לפני שלוש שבועות בערך הרגשתי שיש לי דופק לב מהיר , באותו זמן ישנן רעידות קלות באזור החזה והבטן שנראות לעין , בקרתי אצל רופא שהסביר לי שהדפיקות אכן מהירות אבל זה מאוד נורמלי והכל נראה טבעי .
    הבעיה שלי שזה לא הפסיק אפילו ליום אחד , אני מרגיש את הדקירות בחזה ובאזור הלב חוזרות על עצמן , כל יום , גם כשאני באמצע פעילות נורמלית או כל פעולה שגרתית שאני עושה .

אני הבנתי בהתחלה שהדבר נובע מחרדות או לחצים בעבודה , אבל הדבר הזה מלווה אותי גם כשאני יושב להנאתי עם חברים ובלי לחשוב על משהו שמדאיג אותי או כל מחשבות שליליות .
    אני בחור מעשן ומשתמש בסמים קלים,

האם הדבר הזה תקופתי ? האם אלה יכולים להיות תסמינים למחלה מסוימת ? כי קרה לי בעבר מצבים דומים אבל זה היה רק למספר שעות , ומכיוון שבאמת הייתי במצבים לא שמחים במיוחד .

אשמח לקבל מענה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופק לב מהיר

הוספת תגובה

• לאמיר

פרופ` מיכאל אלדר
    02/03/2010

עליך לרשום אק"ג בזמן סימפטומים, לשלוח אותו אלינו ואז נוכל להתייחס לכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו