מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחוצה מאודעדידוש28/02/2010
בס"דלצוות הרופאים שלום רב
אני בת 29 מעשנת סובלת מסינוס טרכיקרדיה 130 מטופלת בשעת הצורך בקרדילוק . לאחר בירור מקיף אצל פרופסור כץ של אקו הולטר אקג כל זה לפני 3 שנים ולפני כ 4 חודשים שוב אקג בדיקת מאמץ והוחזר מכשיר לופריקורדר שהיה ברשותי כיצי שנה ולא נמצא דבר למעט סינוסטרכיקרדיה.
מזה כ ששבוע וחצי התחילה תופעה מוזרה שכבר כתבתי לכם עליה חלתי בדלקת גרום סטרפטוקוקית קיבלתי רפאפן ואחרי יום התחילו לי תפעות מוזרות מאוד מאוד
כאני הולכת לישו במהלך ההרדמות מספר שניות לפני שאני ישנה לגמרי אבל עוד שומעת את המתרחש מסביב תחושה של כאב במרכז החזה ממש כואב מעין לחץ כזה ולפעמים ללא כאב כלל ואז כאילו יש צניחה של הדופק הוא איטי ואז פתאום מהיר ובנוסף יש רעד פנים חזק מאוד החלטי שאני חייבת לבדוק את מהירות הדופק כדי לראות האם באמת מדובר בדופק מהיר מאוד או שזה רק הרגשה אכן בדקתי מדובק בדופק בין 80 ל 95 ולפעמים הוא 70 זה לא בדיוק מהיר כמו שזה מרגיש . אבל יש מין תחושה של כאב וכיאילו כמו פעימה חסרה משהו לא ממש מובן גם לי איך להסביר אותו אבל זה קורה לי רק בלילה ורק לפניה ההרדמות ממש וזה קורה 4 פעמים בערך עד שאני נרדמת ממש וזהו כאילו אין כלום וזה נמשך כבר שבוע וחצי כל "התקף " נמשך בערך חצי דקה . היום סיימתי את האנטיביוטיקה ושוב היה לי אז זה ללא קשר לדעת לאנטיביוטיקה ומרות שלקחתי קרדילוק כשעה וחצי לפני המקרה זה פשוט מבהיל אותי נורא ובאותו הרגע שזה קורה זה מרגיש כאילו סוף העולם ואחרי שז עובר כאילו לא היה כלום ... מאוד מוזר לי
א' האם זה מסוכן ? האם זה יכול לגרום לדום לב?
ב' האם יש הפרעת קצב רק בשינה ?
ג'האם האנטיביוטיקה יכולה לעשות את זה ?
ד'האם יש משהו בספרי הקרדיאוליגה שיכול להתאים לתיאור זה ?
בתודה מראש
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי
פרופ` מיכאל אלדר02/03/2010התיאור מתאים לפעימות מוקדמות שככל הנראה חסרות כל משמעות.
התופעה של הפרעת קצב לפני השינה עשויה להיות ביטוי לחרדה מכיוון שאיני מכיר הפרעה שמופיעה רק לפני או בתחילת שינה או הפרעה כזו הקשורה באנטיביוטיקה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)