קרדילוק???????

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרדילוק???????
    עדי
    02/03/2010

בס"ד
    שלום לצוות הרופאים
    אני בת 30 מעשנת 40 סיגריות ביום כמעט ולא ישנה בגלל ארועים של דופק מהיר ופעימות חסרות אני פשוט מפחדת סובלת מחרדות 15 שנה המאופיינות בפחד ממחלות לב (קרדיופוביה) נשלחתי לעשות את כל הבדיקות אקו א.ק.ג הולטר48 שעות וכן גם בדיקת מאמץ שהכל יצא תקין!
    בגלל ארועי הדופק המהיר קיבלתי קרדילוק 2,5 שאלתי היא כזו האם זה נכון לקחת כל יום כדור אחד כדי למנוע הופעה של דופק מהיר? והאם זה לא יכול לגרום למשהו הפוך כלומר לפעוללה הפכה (לגרו להפרעת קצב)?
    ועוד דבר אחד ..
    הייתי הולכת לאירובי פעמים בשבוע כשעה כל פעם יום אחד לא הרגשתי טוב הייתי מקוררת עם קצת חום ושיעול והלכתי לאירובי לאחר כמה דקות בערך 15 דקות התחיל משהו מוזר ...
    הרגשה של 5 פעימות מוקדמות ולארחיהם דופק מאוד מאוד מהיר .. ושוב מלא פעימות חברות ואז דופק מאוד מהיר ....ככה בערך 6 דקות פשוט ברחתי מישם הייתי בטוח כי אני מקבלת התקף או דום לב...ו הרגשתי סחרחורות וחולשה כמו טישטוש ראיה מחנק בגרון ..לאחר 10 דקות בערך הדופק חזר למצב הרגיל 80 .והרגשה כללית טוב ,
    יש לציין כי בכל פעם שהייתי בשיעור גם לפני המקה הזה היו לי המון פעימות חסרות שפשוט לא התיחסתי והם נעלום זה רקה לי בערך כל שעיור 3 פעמים בשיעור ועבר.אך במקרה זה היה כל כך מפחיד שעברו כמה חודשים ואני לא הולכת יותר לאירובי מהפחד שזה יקרה שוב .
    שאלתי לגבי נושא זה היא האם 2 מיקרים דומים אחד בפעילות אירובית והשניה היתתה לפני חצי שנה מהמקרה לאחר יומיים ללא שינה זה קרה לי במהלך ההרדמות שנלקחתי לבית חולים ושם אמרו לי שזה כלום זה חוסר שינה .. האם המקרים האלו של המון פעימות חסרות ברצף ודופק מאוד מאוד מהיר וכ'ו יכול להיות הפרעת קצב המסכנת חיים כמו פרפרור חדקים או פרוזדורים או חס ושלום דם לב ?
    ומה כן יכול למנוע תופעות אלו ?
    אני רוצה מאוד לחזור לפעילות גופנית אך מאוד מפוחדת כל הברורים שעברתי לא מצאו כלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרדילוק???????

הוספת תגובה

• נונה

פרופ` מיכאל אלדר
    02/03/2010

לפעימות מוקדמות לרוב אין כל משמעות מדאיגה ובמקרה שלך בודאי שאינן קשורות לדום לב.
    קרדילוק יכול לעזור לשפור ההרגשה שלך ואין בו סיכון.
    מאחש שמבחן מאמץ היה תקין אני מציע לחזור לחיים ולפעילות גופנית רגילה.
    אם התופעה תחזור רצוי מאוד לרשום אק"ג בזמן הסימפטומים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו