טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום ד"ר אני נמצאת בשלב של קריסה נפשית מהפעימות מוקדמות . אקו לב תקין. הולטר מהירות מינימלית 55 מהירות מקסימלית 112 מהירות ממוצאת 74 הפרעות קצב חדריות נצפו סה"כ 14 במשך הבדיקה משני מוקדים הפרעות קצב על חדריות נצפו סה"כ 2 במשך הבדיקה. הפרעות הולכה לא נצפו, שינויים משמעותיים בקטע ST לא נצפו .
ארגרומטריה VPBS בהתאוששות, תגובה נורמוטנסיבית למאמץ, אין עדות לתגובה איסכמית במאמץ. השגת דופק המטרה. לא ניצפו צניחות ST משמעותיות. שאלתי היא: האם הפעימות המוקדמות מסכנות אותי? העם בהמשך הם יכולות להיות בעיה לבבית? גם שאני צועדת בצורה מתונה אני מרגישה אותן, האמת אני בלחץ הסטרי יום יומי וכנראה זה מגביר אותן. מה עושים? הם נמצאות אצלי כל יום. מה עושים? אנא עיזרו לי. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר