טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בת 28, לפני כחצי שנה התחלתי להרגיש פעימות מוקדמות אחרי כמה חודשים התחלתי להיבדק, אקו לב, הולטר, שיצאו תקינים, באותו זמן התחלתי להרגיש פתאום חולשות ולחץ בחזה, המשכתי בדיקות עם קרדיו ביפר, שלפיו הרופא אמר שיש לי רפרוף עליות, אני כרגע לא הבנתי מה הטיפול מה הוא טיפול לרפרוף עליות? הבעיה הזאת גורמת לנזק ללב? האם אבלציה יכולה לפתור את הבעיה ב100%? עד כמה מסוכן הטיפול באבלציה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הייתי שמח לראות את תרשים האק"ג כדי לקבוע אם אכן מדובר ברפרוף המתאים לטיפול באבלציה. אם אכן זה כך, האבלציה היא טיפול הבחירה עם סיכויי הצלחה (שמשמעותה ריפוי מלא) גבוהים צאוד של >95% וסיכון נמוך מאוד (<1%). לטיפול תרופתי יעילות נמוכה ותופעות לואי. רפרוף עם קצב חדרי מהיר עלול לגרום לפגיעה בתפקוד הלב שלרוב משתפר לאחר טיפול מוצלח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר