כיצד לטפל בקצב לב לא סדיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיצד לטפל בקצב לב לא סדיר
    יסמין
    27/03/2010

שלום,
    לפני שנתיים וחצי, בהיותי בת 24, אובחן אצלי פעילות קצב לב לא סדירה אחרי שהייתי מחוברת יממה עם הולטר.
    אני חייה עם דופק לב גבוהה יחסית 80-90 פעימות בדקה דבר שפוגע לפעמיים בחיי היום יום שלי,
    אני מטופלת בשום טיפול תרופתי, בעבר הייתי לוקחת טיפות וכדורי וליריאן שהיו מרגיעות אותי ואת הדופק הגבווהה.
    אני מעוניינת להיתרפא ולחזור לחיות עם דופק לב סדיר של 60-70. הם תוכלו להמליץ לי על שיטות רפואה אלטרנטיבית שהוכיחו את עצמם?
    אודה על תשובה שתוכל לכוון אותי לטיפול מתאים.
    תודה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיצד לטפל בקצב לב לא סדיר

הוספת תגובה

• תשובה ליסמין

ד''ר מחמוד סולימאן
    28/03/2010

אני פחות מתמצא ברפואה אלטרנטיבית. את יכולה בכל מקרה לנסות רפואה סינית או משהו כזה אם נמאס לך מהרפואה הקונבנסיונלית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רפרוף פרוזדור שמאלי

ש
    29/03/2010

האם ניתן לאבחן לפי תוצאות אקג האם רפרוף( flutter ) הפרוזדורים נובע מהפרוזדור השמאלי או הימני, או שניתן לקבוע זאת רק לאחר ביצוע האבלציה?
    רב תודות עבור ההתייחסות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשבוה ל-ש

ד''ר מחמוד סולימאן
    31/03/2010

לעיתים קרובות כן ניתן לזהות את מקור הרפרוף על סמך תרשים האק"ג. לעיתים זה מאוד קשה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו