טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, לפני שנתיים וחצי, בהיותי בת 24, אובחן אצלי פעילות קצב לב לא סדירה אחרי שהייתי מחוברת יממה עם הולטר. אני חייה עם דופק לב גבוהה יחסית 80-90 פעימות בדקה דבר שפוגע לפעמיים בחיי היום יום שלי, אני מטופלת בשום טיפול תרופתי, בעבר הייתי לוקחת טיפות וכדורי וליריאן שהיו מרגיעות אותי ואת הדופק הגבווהה. אני מעוניינת להיתרפא ולחזור לחיות עם דופק לב סדיר של 60-70. הם תוכלו להמליץ לי על שיטות רפואה אלטרנטיבית שהוכיחו את עצמם? אודה על תשובה שתוכל לכוון אותי לטיפול מתאים. תודה וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האם ניתן לאבחן לפי תוצאות אקג האם רפרוף( flutter ) הפרוזדורים נובע מהפרוזדור השמאלי או הימני, או שניתן לקבוע זאת רק לאחר ביצוע האבלציה? רב תודות עבור ההתייחסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר