מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דופק מהיר -SVTרותי05/04/2010
לאחרונה התחילה התופעה ומטופלת כרגע בנורמיטן (100 ליום)
ואני מרגישה טוב
האם מותר לי לטוס לאירופה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רותי
פרופ` מיכאל אלדר06/04/2010בעיקרון כן אך לא ניתן להבטיח שזה לא יקרה בטיסה או בחו"ל.
מדוע שלא תטפלי בבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופסור אלדר
רותי11/04/2010תודה על תשובתך
ביום ששאלתי אותך את שאלתי אושפזתי בגלל רפרוף פרוזדורים,עברתי היפוך ושוחררתי.
קיבלתי קומדין 5 לחודש וקרדילוב 2.5 ליום.
המצב חזר לסינוס רגיל.
שאלתי אליך : הדופק שלי ממש נמוך בין 45-60 האם עלי לקחת את ה -קרדילוק ?אני מרגישה ממש
חולשה,ואראה רופא רק בסוף השבוע.
תודה רבה
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרותי
פרופ` מיכאל אלדר11/04/2010יתכן מאוד שהטיפול המתאים לבעיתך הוא צריבה שיתכן מאוד שיכולה לרפא את הרפרוף ללא צורך בתרופות כלשהן. מדוע שלא תראי מומחה בשטח הפרעות הקצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופסור אלדר
רותי11/04/2010המון תודה על תשובתך.
מעיון בפורום שלך ותשובותיך הרבות הבנתי שהאבלציה או הצריבה לא תמיד מצליחה
התחלתי בטיפול השמרני ,תרופות והיפוך,ואם לא ישתפר מצבי אשקול גם את הצריבה.
אני מבינה שיש גם סיכון לסיבוכים בפעולה פולשנית זו,וזה מפחיד אותי מאד.
תודה על תשובתך
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרותי
פרופ` מיכאל אלדר12/04/2010במקרה של רפרוף ההצלחה גבוהה מאוד (~!95%) והסבוכים נמוכים ביותר (פחות מ 1%). לדעתי, ולפי הספרות וההמלצות של כל העסקים בשטח, דרך זו עדיפה בהרבה על- פני טיפול בתרופות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופסור אלדר
רותי12/04/2010הבנתי.
מכיון שההיפוך היה רק לפני 4 ימים האם לא כדאי לתת לזה צ'אנס?
יש הרבה מקרים בהם הוא מצליח לתקופה ארוכה.או שאני טועה?
שוב המון תודה
פרופ` מיכאל אלדר12/04/2010מכיוון שעברת היפוך אז אולי כדאי לחכות. האם את לוקחת תרופה כנגד הפרעות קצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופסור אלדר בתודה!!!
רותי13/04/2010אני מקבלת קרטייה
וקרדילוק במינון של 2.5 שיתכן ונקטין בגלל דופק ממש נמוך 45-55
שוב תודה רבה על ההתייחסות הפרטנית
אתה עושה עבודת קודש
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)