טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היום חזרתי מהלימודים ולפתע קצב הלב שלי האיץ, לא רצתי ובדיוק חזרתי מישיבה ארוכה בספריה. הדבר המשיך מספר דקות ואז החלטתי לעצור כאשר התחלתי להרגיש שהקצב גורם ללחץ רב על הצוואר. התיישבתי ועדיין הלב המשיך לדפוק בקצב מטורף. לאחר מספר דקות הדבר הפסיק בבת אחת וקצב הלב חזר לנורמלי והרגשתי שוב טוב.
אני בן 25, שוקל כ70 קילו,מטר 75, סטודנט בתקופה יחסית לחוצה, לא עושה כושר אבל גם לא אוכל אוכל שומני רב או לא בריא במיוחד. היה לי פעם מקרה דומה בתקופת התיכון וגם שם לא עשיתי שום מאמץ והדבר חלף לאחר מספר רגעים כאילו שום דבר לא קרה.
בתודה, ברק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
התיאור שלך מתאים להפרעה בקצב הלב הקרויה SVT. זהו מצב שפיר ואינו מהווה סכנה אך, מה לעשות, פוגע באיכות החיים. קיים סכוי שהארוע יחזור על עצמו אך אין לדעת מתי . מציע שתבדק ע"י רופא מומחה להפרעות קצב משום שיש לזה טפול מצויין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר