לפרופסור אלדר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפרופסור אלדר
    הרמן
    01/05/2010

מזה כ13 שנה מטופל בפרפור חדרים בפרוקור במינון גבוה הצלחתי לשמור על איכות חיים כשמדי תקופה היו מבצעים היפוך להחזרה לסינוס.
    עברתי שתי אבלציות שנכשלו כיום הטיפול התרופתי לא עוזר ואני מקבל קרדילוק במינון של 10 מ''ג ליום הדופק בעיקרון יורד אבל מדי פעם יש התפרצות של דופק מהיר שגורם לי לסחרחורת כאבי ראש וכאבים בחזה אין לי שליטה על התופעה הזאת וזה די מייאש.
    מה עושים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפרופסור אלדר

הוספת תגובה

• לדני

פרופ` מיכאל אלדר
    04/05/2010

עליך לרשום את האק"ג בזמן הדופק המהיר. אם מדובר באירועים קצרים הדרך המומלצת היא באמצעות loop recorder שניתן לקבל דרך הקופה או מחברות כגון מוניטור שחל או נטלי. אופן הטיםול יגזר מסוג הפרעת הקצב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ אלדר מצטער על הטעות הפאטלית

הרמן
    06/05/2010

צריך להיות פרפור פרוזדורים ולא חדרים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דני

פרופ` מיכאל אלדר
    11/05/2010

כמובן, ותשובתי מתיחסת לפרפרור פרוזדורים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו