מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דום לבאלונה31/05/2010
שלום
בעלי בגיל 32 עבר דום לב (לפני שנתיים בדיוק) ומושתל דיפריבילטור מאז.
לא מצאו רמז לפשר האירוע,עבר החייאה ממושכת ובנס ניצל.
יש לי שני ילדים קטנים בבית ורציתי לדעת האם יש לבצע בירור דרכו עבורם?
הייתי "שמחה" להשאיר הכל בצד ולנסות לשכוח מהאירוע או שמא זו התנהגות של "בת -יענה"?
בנוסף, אם אני מבצעת הולטר/אקג בילדים וכיום נמצא תקין - האם יתכן שאקג תקין היום ימצא לא תקין לאחר פרק זמן - אם כך - מה בעצם עוזר האקג? הוא לא נותן תמונה נקודתית מדי?
אקו לב באשפוז נמצא תקין - האם לאחר זמן מסוים יש לחזור על האקו?
האם לאחר דום לב מסיבה שאינה ברורה יש חוב להשתיל דיפיברילטור או שמא עם בדיקה יסודית טרם ההשתלה יכולנו להימנע מהשתלת מכשיר לכל חייו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאלונה
ד''ר מחמוד סולימאן02/06/2010יש לך הרבה שאלות ולנו, לצערי, מעט תשובות. לעיתים אנחנו לא עולים על הסיבה לדום לב והטפול היחידי היעיל למנוע השנות זה השתלת דפברלטור. כך שאין ספק שיש מקום להתשלת דפברלטור.
לגבי הבנים- חשוב לעשות ברור אך מכיון שלא ידועה הסיבה אצל בעלך אנחנו לא יודעים מה לחפש. יש כמה מחלות הגורמות לדום לב וחשוב לשלול שאינן קיימות. לפרטים נוספים בוודאי צריך להוועץ בקרדיולוג שמטפול בבעלך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)