קצב לב לא סדיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצב לב לא סדיר
    רוזלין שחאדה
    02/06/2010

שלום רב,
    אני בת 23 וסובלת מכולסטרול גבוה מלידה (נע בסביבות 300) אך בשנתיים האחרונות לא ביצעתי בדיקות כך שלא ידוע לי מה מצבי. בשלוש השנים האחרונות אני חווה תופעה שמדי פעם (פעם בחצי שנה) בלי שום סיבה יש לי דפיקות לב מואצות אני מרגישה שמשהו חונק אותי בצוואר ולאחר דקה שתיים זה עובר לי, חשוב לציין שזה קורה כאשר אני במנוחה. לא ייחסתי לזה רצינית עד שהיום זה קרה לי ובמקרה הייתי ליד מד לחץ דם. בדקתי את לחץ הדם היה קצת גבוה אך מה שהדאיג אותי שקצב הלב שלי היה 159 באותו רגע. יותר מאוחר בלילה בדקתי עוד פעם וקצב הלב שלי הה 87
    האם יש לי סיבה לדרגה? חשוב לי לציין שאבא שלי עבר שני ניתוחי לב
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצב לב לא סדיר

הוספת תגובה

• תשבוה לרוזלין

ד''ר מחמוד סולימאן
    02/06/2010

קרוב לוודאי שאין קשר הין תלונותיך והכולסטרול הגבוה. אין לך מה להיות מודאגת מהדופק המהיר אך אני מאוד ממליץ לבצע בדיקת הולטר ממושכת (רשום פעילות חשמלית של הלב). אני כן ממליץ לעקוב אחרי רמת הכולסטרול בדם ולטפל בהתאם (זה מאוד מאוד חשוב).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו