כאבים לאחר השתלת קוצב וסטנטים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים לאחר השתלת קוצב וסטנטים
    יהודית
    03/06/2010

שלום
    לפני 8 חודשים אמי שעברה בתוך 4 ימים: צינתור והשתלת 2 סטנטים, דיממה עד אובדן הכרה, היו צריכים לתת לה עירוי דם. הדימום גרם לה להמטומה ענקית ברגל, לאחר מכן שוב אבדה את ההכרה שהיו צריכים להחיות אותה והשתילו לה קוצב. היא לוקחת כדור פלויקס, דרלין, וסקייז פלוס, זנטק.
    כיום לאחר הצנתור והשתלת הקוצב היא נשארה נכה כיוון שהרגל שבה היתה ההמטומה קורסת בהליכה. .
    בימים האחרונים ישנה תופעה מוזרה שבמשך כל היום היא מרגישה בסדר ורק כשהיא הולכת לישון היא חשה ברע , כאב בחזה לפעמים גם כאב בכתף (באותו אזור נמצא הקוצב). אנו לא יודעים אם זה מהקוצב הנמצא באזור זה או מהלב עצמו או ממשהו אחר. אני מתיזה לה ספריי ISOKET וטיפות רסקיו להרגעה. לאחר מספר דקות היא חשה יותר טוב ונרדמת.
    אני לא מבינה מה קורה ולמי עלי לפנות האם לרופא קרדיולוג או למומחה לקוצבי לב? שאלה נוספת האם לא מסוכן לתת את ספריי ISOKET לעיתים קרובות. כמה פעמים ניתן לתת ספריי זה ולאורך כמה זמן?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לרונית

פרופ` מיכאל אלדר
    03/06/2010

קשה לדעת מה הסבה לכאבים בפרט שהם קורים רק בלילה. האם כאשר היא שוכבת במשך היום אין כל בעיה?
    הייתי פונה לרופא המשפחה או לקרדיולוג בשלב ראשון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו