מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סינוס אריתמיה ובלוטת התריספרופ` מיכאל אלדר07/06/2010
שלום רב,
אני כבר כתבתי בפורום זה וכותבת שוב כי יש שינוי במצב,
אני בת 28 בריאה, בסוף שנת 2009 לקחתי במשך 3 חודשים אלטרוקסין 50 בגלל תת פעילות
הפסקתי בסביבות סוף פברואר בגלל סינוס טכיקרדיה
עשיתי עשרות אקג, אקו לב פעמיים , סיטי ריאות במיון, והכל יוצא תקין
הייתי אצל פרופ' שאמר שהכל בסדר
הורדתי מינון של פרולול מ-20 -10*2 ביום ל-5 ביום בהדרגה כי זה היה מרגיש לי מכביד ותחושות של פעימות מוקדמות מרובות
עשיתי הולטר לפני שבוע-מחכה לעידכון
וביומיים האחרונים אני מרגישה דופק של 100 לערך-שוב ממש לערך-אני יודעת שבמישוש זה לא מדוייק
ואתמול הרגשתי ממש בלאגן, כאילו לא היו פעימות כלל, ואח"כ מן דופק לא סדיר, הגעתי למר"מ אמרו לי שיש רק קצת טכיקרדיה,
היום באקג המרפאה אמרו לי סינוס אריתמיה ושוב ביצוע בדיקות בלוטת התריס
חשוב לציין שעשיתי מאז הטכיקרדיה כמה פעמים בדיקות בלוטת התריס וזה יוצא גבולי, התור לאנדוקינולוג רק באמצע יולי ולא הפנו אותי לתור דחוף יותר
מה זה סינוס אריתמיה, האם יש סכנה במעבר בין טכיקרדיה לאריתמיה, יש משהו שאני יכולה לעשות בנוסף?
הרופאה אמרה לי לעלות מ-5 פרולול ביום ל-10, כלומר פעמיים 5 ביום, זה אמור לפתור את הבעייה?
תודה,
רבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רבקה
פרופ` מיכאל אלדר07/06/2010סינוס אריתמיה הינה תופעה נורמלית בצעירים שמתבטאת בשינויי קצב ריתמיים (קצב הלב משתנה בהדרגה ולעתים בצורה גלית). התופעה תקינה ואינה דורשת טיפול.
גם מינון פרולול של 10 מג הוא נמוך , ובכל מקרה כאמור אין בעיה שצריך לפתור.
תרגיעי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה :)
רבקה07/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)