אבלציה בעזרת פרופ מיכאל גליקסון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבלציה בעזרת פרופ מיכאל גליקסון
    נוימן
    05/07/2010

קרוב ל 20 שנה אני סבלתי מהפרעות קצב אולם רק לאחרונה הפרעות אלו גרמו לפגיעה באיכות החיים שלי ( דוגמא קטנה במגן דוד כבר הכירו אותי ), הכיוון היה ברור כי יש לטפל בבעיה.
    לאחר ברור עם אנשים שעברו אבלציה לא היה ספק בליבי כי אני רוצה שפרופ' מיכאל גליקסון יהיה האיש שיבצע זאת. ויום לאחר ביצוע האבלציה אני שמח שזאת היתה בחירתי עקב ההסברים הביצוע וההקשבה (זה חשוב - גם במהלך הביצוע). יש לציין לטובה את הצוות מביהח אסותא שעזר במהלך האבלציה וכמובן את בית החולים עצמו שהוא חדיש עם שרות הודעות למלווים, טלוויזיה ,אינטרנט ושרותים עם מקלחת בכל חדר וכן גם האוכל היה טוב.
    אין אני מצטער כי דחיתי בעבר את ביצוע האבלציה גם כי לא היתה השפעה עקרונית ביום יום וגם כי לדעתי הטכנולוגיה הרפואית התקדמה בשנים אלו. אני בהחלט שמח שעברתי זאת בעזרת פרופ מיכאל גליקסון כעט בכדי לשפר את איכות החיים הנוכחית. אני תקווה כי זה לא יחזור בעתיד למרות איתור וצריבה של הנתיבים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה לנוימן

ד''ר מחמוד סולימאן
    08/07/2010

כל מילה בסלע ושמח שאתה מרגיש טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד''ר גליקסון

הרמן
    29/08/2010

רופא בה הידיעה מקשיב מרגיע ויודע ליעץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו