פרפורים בתדירות גבוהה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרפורים בתדירות גבוהה
    מזלי
    09/07/2010

שלום רב..אני בת 49 המחזור החודשי פסק לי לפני כתשעה חודשים..וכבר כחודשיים אני מרגישה פרפורים בתדירות גבוהה ביום ובלילה..הלכתי מספר פעמים לרופאת המשפחה והיא אמרה חרדה עצבים וכו, קיבלתי כדורי הרגעה אבל זה לא עזר עשינו בדיקות דם כדי לשלול בעיות בבלוטת התריס..ואכן התוצאות.. TSH התוצאה..1.64 VITAMIN B12 התוצאה..175 TRIGLYCERIDES התוצאה..141 CHOLESTEROL התוצאה..196 CHOLESTEROL-HLD התוצאה..48 CHOLESTEROL-LDL calc התוצאה..119.1 NON-HDL-CHOLESTEROL התוצאה..147 MICRO% 0.5 HYPO% 0.2 MACRO% 0.4 ושאר הבדיקות בתוך תחום המסגרת.. הרופאה אמרה שהבדיקות תקינים והיא נתנה לי PROLOL 10 כדור 1 ביום..אני מאוד מוטרדת לגבי הפרפורים..ולחצים בגב למעלה במקביל לחזה ..אבי עים רקע לבבי לא פשוט הוא נותח פעמיים ומושתל קוצב לב..אני מאוד מודאגת למצבי מה דעתך ד"ר האים זה ורשי..ומה דעתך לגבי הבדיקות..או האים זה אופייני לאשה בזמן שהמחזור מפסיק.. אשמח מאוד לתשובתך והמלצתך המהירה... תודה רבה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרפורים בתדירות גבוהה

הוספת תגובה

• מזלי

פרופ` מיכאל אלדר
    09/07/2010

אני מציע לעשות הולטר קצב לב עם יומן בו תפרטי מתי ומה את חשה, ואז יהיה ניתן לאבחן את התופעה שמציקה לך ולטפל ההתאם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו