הפרעות בקצב הלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות בקצב הלב
    דיאנה גל
    12/07/2010

שלום,
    אימא שלי בת 50. בארבעה חודשים אחרונים חוותה 2 התעלפויות. הפעם השנייה היתה חריפה יותר - היא נפלה על הראש ולכן אושפזה בביה"ח. בביה"ח עלה החשד להפרעה בקצב הלב היות ולאימא שלי יש בעיית לחץ דם גבוה והיא שותה כדורים כבר מספר שנים להסדרתו.
    במסגרת הבדיקות היא אף עברה צנטור שהראה שהכל בסדר מהבחינה הזו - אין סתימות והכל נראה טוב.
    בביה"ח אימי עברה גם בדיקת אקו-לב שיצאה תקינה ובדיקה של הולטר אשר הראתה אי סדירויות בלב. כיום היא נמצאת במעקב של קרדיולוג. ב-6/5 היא עברה בדיקת הולטר נוספת למשך 24 שעות ולהלן התוצאה שלה -
    קצב הלב - קצב סינוס עם ממוצע 77 לדקה ביממה (55-110). נרשמו הפרעות קצב מסוג חדריות: בודדות - 1, זוגות - 1 ועל חדריות בודדות - 5
    כמו כן, חשוב לי לציין שאימא שלי מאוד עייפה בתקופות מסוימות. מיותר לציין שאנחנו מאוד דואגים. האם יש סיבה לדאגה? איזה בדיקות נוספות כדאי לעשות אם בכלל? האם יש תרופות שיכולות לעזור להפרעת קצב כמו במקרה שלה?

תודה רבה מראש:)

דיאנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות בקצב הלב

הוספת תגובה

• תשובה לשיאנה גל

ד''ר מחמוד סולימאן
    19/07/2010

לאור הספור של עלפון עם חבלת ראש אז צריך להמשיך ולברר אם אכן יש הפרעה בקצב הלב. רצוי להבדק ע"י רופא מומחה להפרעות קצב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו