מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דפיקות לבדנה20/07/2010
אני לא יכולה להתמודד עם החום הזה.
בכל פעם שמגיע הקיץ רמת הרגישות שלי עולה ועם כל מאמץ פיזי קטן, במיוחד כאשר אני בחוץ- חשופה לשמש, מתחילות לי דפיקות לב.
אני בת 26 ועוד מהתיכון אני זוכרת שזה היה קורה לי.
אני לא הולכת לרופאת המשפחה כי עם כל שאלה שאני מגיעה אליה היא שמה את האחריות על עודף המשקל שלי.
חשבתי שזה עניין של כושר אבל מספיק שאני מתכופפת בצורה הלא נכונה אחרי פעילות גופנית קלה ויש לי את דפיקות הלב.
מה זה לדעתך?
תודה,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
פרופ` מיכאל אלדר22/07/2010המונח דפיקות לב הוא סוביקטיבי ואינו מספיק ע"מ לענות. עליך לבדוק ולתעד את הדופק (לדוגמא ע"י רישום הולטר עם מילוי יומן המתאר את תחושך) כך שניתן יהיה לעמוד על משמעות התלונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא חזרתי לעצמי...
דנה24/07/2010היה לי עוד התקף כזה ביום חמישי ולמען האמת לא התאוששתי לגמרי עד היום. יש לי כאב לקראת הכתף השמאלית ונראה שהחזה (לא השדיים) עדיין רגיש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה
פרופ` מיכאל אלדר24/07/2010נסי לתעד התקף ע"י אק"ג, הולטר או מכשיר ניטור (קרדיוביפר או לופ רקורדר).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)