פענוח תוצאות הולטר לב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פענוח תוצאות הולטר לב
    רותי
    20/07/2010

"ר שלום רב,
    בעלי בן 35. מגיל 30 סובל מרפרוף פרוזדורים. לפני שנתיים עבר אבלציה ולאחר האבלציה התחילה תופעה של פרפור פרוזדורים, תופעה שלא הייתה קיימת קודם-סבל רק מרפרוף!!!
    מטופל בסוטלול 80 מ"ג*2 ביום.+1 אספירין
    עבר הולטר לפני שבוע ולהלן התוצאות:

קצב סינוס 41-100 לדקה ממוצע 57
    PAC'S 70 רובם עם אברציה בהולכה וגם 2 זוגות.
    מספר אפיזודות של SA PAUSES קצרים
    מה משמעות הפענוח?
    אני חייבת לציין שאין הטבה במצבו ולאחרונה תוקפים אותו המון התקפים של פרפור

אודה לתשובתך
    תודה

רותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פענוח תוצאות הולטר לב

הוספת תגובה

• רותי

פרופ` מיכאל אלדר
    22/07/2010

ההולטר הזה אינו מדאיג ואינו מצריך טיפול או פעולה רפואית כלשהי. אין פה גם עדות לפרפור. לגבי הטיפול בפרפור יש להתיעץ בקרדיולוג, רצוי כזה המתמחה בהפרעות קצב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר על התשובה אבל יש לי שאלה

רותי
    23/07/2010

הוא מטופל אצל קרדיולוג המומחה להפרעות קצב (באחת מהמחלקות הנחשבות לטובות בארץ)מרגע שהחל עם תופעת הרפרוף, אבל יש לי מן תחושה כזו שבגלל שהוא צעיר יחסית, בגיל 35 לא מתייחסים אליו ברצינות רבה ואומרים לו שאם אין שיפור אז שיגדיל את המינון של הכדורים ושולחים אותו הבייתה כאילו אין לו שום דבר. פעם אחת נעשה ניסיון להוסיף מינון של כדור והוא כמעט והתעלף....

אני כבר אובדת עצות ממצבו הבריאותי וחוששת שמא מצבו הבריאותי יפגע במקום עבודתו בגלל היעדרויותיו הרבות מהעבודה

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רותי

פרופ` מיכאל אלדר
    24/07/2010

אולי תנסו לקבל חוות-דעת נוספת לגבי החלופות הטיפוליות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו