מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פענוח תוצאות הולטר לברותי20/07/2010
"ר שלום רב,
בעלי בן 35. מגיל 30 סובל מרפרוף פרוזדורים. לפני שנתיים עבר אבלציה ולאחר האבלציה התחילה תופעה של פרפור פרוזדורים, תופעה שלא הייתה קיימת קודם-סבל רק מרפרוף!!!
מטופל בסוטלול 80 מ"ג*2 ביום.+1 אספירין
עבר הולטר לפני שבוע ולהלן התוצאות:
קצב סינוס 41-100 לדקה ממוצע 57
PAC'S 70 רובם עם אברציה בהולכה וגם 2 זוגות.
מספר אפיזודות של SA PAUSES קצרים
מה משמעות הפענוח?
אני חייבת לציין שאין הטבה במצבו ולאחרונה תוקפים אותו המון התקפים של פרפור
אודה לתשובתך
תודה
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רותי
פרופ` מיכאל אלדר22/07/2010ההולטר הזה אינו מדאיג ואינו מצריך טיפול או פעולה רפואית כלשהי. אין פה גם עדות לפרפור. לגבי הטיפול בפרפור יש להתיעץ בקרדיולוג, רצוי כזה המתמחה בהפרעות קצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר על התשובה אבל יש לי שאלה
רותי23/07/2010הוא מטופל אצל קרדיולוג המומחה להפרעות קצב (באחת מהמחלקות הנחשבות לטובות בארץ)מרגע שהחל עם תופעת הרפרוף, אבל יש לי מן תחושה כזו שבגלל שהוא צעיר יחסית, בגיל 35 לא מתייחסים אליו ברצינות רבה ואומרים לו שאם אין שיפור אז שיגדיל את המינון של הכדורים ושולחים אותו הבייתה כאילו אין לו שום דבר. פעם אחת נעשה ניסיון להוסיף מינון של כדור והוא כמעט והתעלף....
אני כבר אובדת עצות ממצבו הבריאותי וחוששת שמא מצבו הבריאותי יפגע במקום עבודתו בגלל היעדרויותיו הרבות מהעבודה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרותי
פרופ` מיכאל אלדר24/07/2010אולי תנסו לקבל חוות-דעת נוספת לגבי החלופות הטיפוליות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)