קצב לב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצב לב
    רבקה
    16/08/2010

שלום רב,

כבר כתבתי בפורום בעבר, ונאמר לי שהכל בסדר
    אני מסוף ינואר מקבלת התקפי סינוס טכיקרדיה, שפחתו גם בתדירות וגם באורך ה"התקף"
    אני מטופלת היום בפרולול- חצי כדור פעמיים ביום 5*2, אחד מהרופאים אמר לי שזה כמו למצוץ סוכריה..
    ביום ראשון לפני כשבוע חוויתי מן התקפון קצר של כמה שניות של דופק לא סדיר ומן תחושת עלפון שמלווה איתה, לא התעלפתי, זה עבר לי אחרי כמה שניות.. קבלתי את המחזור-נאמר לי שיש קשר וביום שישי התעוררתי משנת צהריים עם התקף מגעיל של דופק לא סדיר.. 120 בערך, ואז יורד ושוב עולה וכך הלאה... תחושה מאוד לא נעימה, קולות של פעימות חזקות, לא סדירות, מן תחושה של בלאגן, הרגשתי כל הזמן שאני עומדת להתעלף..במר"מ נאמר לי שזה בגלל ההורמונים , שזה אריתמיה ואפשר להתעלם, שזה יעבור לי אחרי הלידה!!?? (נראה לי שיש לי עוד כמה שנים לזה)
    היום קמתי שוב בבוקר וכמה שניות אחרי הקימה עלה לי הדופק לכ-120, וירד ועלה..לא הייתה תחושה כמו ביום שישי אך עדיין לא נעימה, בביקור אצל רופאת משפחה שלחה אותי להמשך טיפול אצל קרדיולוג ורשמה כך: tachycardia paroxysmal atrial hypothyroidism wpw suso
    הייתי אצל אנדוקינולוג לפני כשבועיים -אמר שאין צורך בטיפול (נטלתי אלטרוקסין 50 מ"ג כשלושה חודשים לפני ינואר השנה)
    עשו לי אקג, אקו מאמץ-יצא תקין לפני מס חודשים
    אקג אחרונים -הרופאים עושים פרצוף אבל אומרים שזה בסדר
    אני מחכה לתוצאות הולטר-כלומר יש תוצאות הביקור יהיה רק בעוד שבועיים
    אני לקחתי את עצתכם ברצינות.. התעלמתי מתחושות מוזרות בגוף ואני זורמת עם החיים... אבל זה חוזר עם תחושות חזקות יותר.. רשמתי הרבה, שאלתי היא מה זאת ההבחנה הזאת והאם יש משהו שעלי לעשות?
    תודה רבה, רבקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצב לב

הוספת תגובה

• תגובה לרבקה

ד''ר מחמוד סולימאן
    17/08/2010

לפי הכתוב יש חשד ל- WPW (זהו מצב מולד בו יש חוט שחמלי נוסף להעברת האות החשמלי- מצב לא מסוכן). אם ישנו חשד כזה אז מציע לך להבדק ע"י מוחמה הפרעות קצב לאחר קבלת תשובת ההולטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, ועוד שאלה

רבקה
    17/08/2010

בהנחה וזה מה שאתה אומר, יש משהו שמלהיט את זה? משהו שגורם לזה לעשות את התחושות שאני מרגישה?
    אוכל? סוכר? לא יודעת...

אני מינואר די מפחדת לחזור לכושר, הייתי נוהגת לעשות הליכות של כשעה +

התור לקרדיולוג רק בעוד שבועיים כמו שציינתי קודם, זה בסדר לחכות

(אני מצטערת, אני קצת היסטרית לפעמים..)

תודה רבה שוב.

רבקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו