גלי חום ודופק מהיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלי חום ודופק מהיר
    יוליה
    23/08/2010

שלום,
    אני בת 23 בחורה בריאה בד"כ,עשיתי בדיקות דם לא מזמן והכל יצא תקין,חוץ מכולסטרול גבווחוסר בויטמין B12,כולל בדיקה של פעילות יתר של בלוטת התריס שגם יצאה תקינה.
    הנני פונה אליך לגבי בעיה מסוימת שיש לי בכל קיץ: אחרי שאני נמצאת שעות מרובות בעבודה ליד המזגן (10 שעות בממוצע) אחרי שאני יוצאת לחום אני מתחילה להיות אדומה ולהרגיש גלי חום בגוף,וגם עולה לי הדופק ויש הרגשה של בחילות. ככה כמעט כל יום.
    רציתי קודם כל לבדוק ממה זה נובע,האם זה מסוכן ומה אפשר לעשות כדי להמנע מזה? יכול להיות שזה נובע מלחץ בעבודה? שעות עבודה מרובות ועייפות נפשית ופיזית?

תודה יוליה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלי חום ודופק מהיר

הוספת תגובה

• תשובה ליוליה

ד''ר מחמוד סולימאן
    24/08/2010

יתכן שהאודם וגלי החום הן תוצאה מהרחבת כלי דם כתוצאה מהחשיפה לחום. תנסה להמנע מחשפיה פתאומית לשמש לאחר שהות ממושכת באיזור ממוזג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

יוליה
    24/08/2010

אני לא נחשפת לשמש,אני יוצאת החוצה רק ב-7,8 בערב שכבר אין שמש. איך אפשר למנוע את זה? האם התרחבות כלי דם זה מסוכן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו