מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צניחותשולה27/09/2010
בת 35 בריאה בדכ לא מעשנת ולא עושה כושר גופני.מתלוננת על דופק לב מואץ שעשיתי את כל הבדיקות לפני שנתיים היה תקין כל הבדיקות הלבביותץהרופא אמר שלא צריך להמשיך טיפול או משהו כי זה תקין.
ביום שבת החלו לי כאבים מעל החזה בשני הצדדים מן לוחץ שורף וגם בחילות נוראיות לאחר שעתיים זה עבר.
ביום ראשון ב7 בבוקר אתמול התעוררתי ושוב החלו לי הבחילות והכאבים הלכתי למיון כי הייתי גם מאור חלשה,כל הבדיקות היו תקינות כוול האנזים של הלב שבודקים הוא היה 0
עשו לי אקג גם לאחר שעה שהעתי לשם ונצפו בו צניחות מינימליות V5-V6 .ליתר ביטחון נתנו לי 300 מ"ג אספירין וזנטק.ושיחררו אותי הביתה ללא המלצות בשיחרור ואמרו שהכל בסדר.
מה זה אומר שהכל באמת בסדר?אני מודאת אז למה נתנו לי שם אספירין מה זה משהו לא תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשולה
ד''ר מחמוד סולימאן28/09/2010לא ברור גם לי למה נתנו לך אספרין "ליתר בטחון". חשוב לראות את האק"ג אך קרוב לוודאי שלשינויים אלה אין משמעות. אם התלונה חוזרת על עצמה מציע להיוועץ בקרדיולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרעה לא מוסברת
חיים17/10/2010שלום
בבדיקת הולטר
קצב סינוס טווח 48-100 לדקה
APBs בודדים מאוד
VPBs בכמות בינונית כולל טריגמיניה.
מה הכוונה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)