טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
סבלתי בעבר מהפרעות קצב vt ומטופל בסוטלול בהצלחה רבה מאוד .בזמן האחרון קשה להשיג את התרופה , יש מחסור . רציתי לדעת מדוע יש מחסור לתרופה כל כך מוצלחת והאם יש לה איזה שהם תופעות לוואי שבגללם צימצמו את היבוא שלה , או שכבר לא מייבאים בכלל. אני מאוד חרד שלא אצליח להשיג את התרופה כי היא ממש הצילה את חיי ושיפרה את איכות חיי תודה מראש על תשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
גם אני מטופל בסוטלול 17 שנים ובחודים אחרוניים קשה מאוד להסיג את התרופה.אני גר בבאר שבע וביום שישי האחרון 5.11.10 בדקתי בקופת חולים כללית,סופר פארם וניו פארם ולאף אחד מהם אין התרפה במלאי !!! מדוע ????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר