מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבעת תודה לפרופסור מיכה אלדר ובירורכרמית04/11/2010
לפרופוסר מיכה אלדר שלום רב.
בראשית דברי אני רוצה להודות על איכות החיים שקבלתי ממך לפני 17 שנה .
בהיותי חיילת מהצפון שעברה תהליך של צריבה בהצלחה .נכון להיום אני נשואה פלוס 4 ילדים ומשום מה בשבוע האחרון התחלתי להרגיש הפרעות קצב קלות לסירוגין במהלך שעות היום ובמהלך כמה ימים רצופים אני חייבת לציין שלפני ארבע שנים היתה לי תקופה זהה וזה חלף אבל משום מה הפעם אני קצת לחוצה מהענין .יש מקום לדאגה
אשמח לקבל כל תשובה
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבעת תודה לפרופסור מיכה אלדר ובירור - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר14/11/2010כרמית שלום, אני זוכר אותך היטב ואני שמח לשמוע שאת חשה בטוב.
איני יודע מהן ההפרעות הנוכחיות אך סביר שאין מקום לדאגה בגינן. בכל מקרה אם זה לא חולף אפשר לעשות הולטר עם יומן ולבדוק מהן ההפרעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעת תודה לפרופסור מיכה אלדר ובירור
כרמית15/11/2010ראשית אני חייבת לציין שממש התרגשתי לקרוא שאתה זוכר אותי אחרי כל כך הרבה שנים
אני חייבת לציין כי ההפרעות קצב שצינתי במייל הקודם אכן פסקו וזה קרה סמוך למחזור
יש קשר?בכל מקרה במידה ואני ירגיש שוב שיש לי הפרעות ואני מקווה שלא עלי לפנות לרופא משפחה או לקרדיולוג על מנת לבצע את בדיקת ההולטר .
ושוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)